Beste klant,

Een tijdje geleden heb je een arrangement bij Bistro d'Ouwe Helling in Volendam gekocht. Wegens privéomstandigheden zijn zij de aankomende 2 weken (van 16 juli tot en met 31 juli 2024) gesloten.

Het kan zijn dat jouw reservering daarom niet door kan gaan. Je kunt je reservering gelukkig makkelijk wijzigen in je account. Klik op de knop 'Reservering' in je account en kies een andere datum.  Heb je hulp nodig bij het wijzigen van je reservering? Laat het ons vooral weten.

Heb jij op een andere datum een reservering staan? Dan kun je deze mail als niet verzonden beschouwen.

Excuses voor het ongemak, maar we hopen dat je alsnog kunt genieten van je gekochte arrangement!

Met vriendelijk groet,