Wat is er gebeurd?

RegioDeals is verdergegaan onder de naam ActievandeDag. Op ActievandeDag vind je elke dag nieuwe deals op het gebied van dagjes uit, producten, hotels en nog heel veel meer. Je profiteert van kortingen oplopend tot wel 90%. Heb je onze app al gedownload? Deze vind je hier.

Wat betekent dit voor klanten van RegioDeals?

Het is niet meer mogelijk  om deals te kopen via de website van RegioDeals. Met het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat bij RegioDeals, kun je direct inloggen bij ActievandeDag. Het enige wat je hoeft te doen is je wachtwoord wijzigen, daarna kun je direct mooie deals scoren. Heb je al een account op ActievandeDag? Dan verandert er voor jou niets en kun je gewoon inloggen zoals je dat gewend bent.

Wat gebeurt er met de gegevens van RegioDeals klanten?

De gegevens uit je bestaande account van RegioDeals zijn overgezet naar ActievandeDag. Dit betreft onder andere je e-mailadres, je naam en je adres. Wil je jouw gegevens verwijderen? Volg dan de instructies in je account.

Ik heb nog een geldige voucher van RegioDeals.

Er zijn nog enkele geldige vouchers in omloop die gekocht zijn bij RegioDeals. Deze kun je nog steeds verzilveren via de instructies op de voucher. Ben je deze kwijt? Neem dan contact op met de klantenservice van ActievandeDag.

Ik wil graag zaken doen met RegioDeals.

Partners of potentiƫle partners van zowel RegioDeals als ActievandeDag kunnen contact zoeken met het salesteam via samenwerkingecommerce@talpanetwork.com. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om verdere mogelijkheden te bespreken.

Ik heb een andere vraag of klacht, waar kan ik terecht?

Je kunt voor al jouw vragen, zowel over RegioDeals als ActievandeDag terecht bij de klantenservice van ActievandeDag.