Hi!

Een tijdje geleden heb je tickets gekocht voor GVB-cursus bij Golftotaal. Onlangs heeft Golftotaal een nieuwe website gemaakt waar je kunt reserveren. Deze is te bereiken via: https://golftotaal.com/ en dus NIET meer via https://www.gvbland.nl/ . Deze wijziging heeft verder geen gevolgen voor jouw gewonnen arrangement.

Heb je al een reservering gemaakt?

Dan kun je daar uiteraard nog steeds gebruik van maken.

Heb je nog geen reservering gemaakt?

Dan kun je met je gewonnen voucher een reservering maken via https://golftotaal.com/ .

Volg de stappen hieronder om je voucher te downloaden en een reservering te maken.

1. Ga naar http://www.actievandedag.nl/login
  2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
  3. Ga naar ‘Mijn Account’ en klik op ‘Ga naar mijn bestellingen’
  4. Je kunt hier je voucher downloaden
  5. Je vouchercode en instructies voor het maken van een reservering staan op deze voucher

We wensen je alvast veel plezier bij Golftotaal!

Met vriendelijke groet,