A screenshot of a computer

Description automatically generatedIndien er geen reservering via een van onze systemen heeft plaatsgevonden, dien je de voucher handmatig te verzilveren. Dit kan op twee manieren:

1. Door de vouchercode in te vullen bij ‘vouchercode’. Als de code nog geldig is dan kun je via deze weg de code verzilveren.

A screenshot of a phone

Description automatically generated

2. Je kunt ook de code op de voucher scannen vanaf je webbrowser. Klik op ‘scannen’ en zorg dat je een camera hebt aangesloten op je computer (of deze aanstaat op je laptop).

Lights On with solid fill
Heb je geen camera op de computer, dan is het ook mogelijk om met je telefoon in te loggen. Klik op ‘gebruik telefoon’ en scan de QR code met je camera- app. Vervolgens  kun je met je telefoon de code op de voucher scannen en de voucher verzilveren.