Hoe werkt het voor de consument?

Op basis van de afgesproken beschikbaarheid zal de consument op ons platform een kalender met deze beschikbaarheid kunnen inzien. Bij aankoop van een deal of winnen van een veiling, maakt de consument een reservering. Hiervoor kiest hij de gewenste datum/tijd en vult hij een aantal persoonlijke gegevens in die nodig zijn voor de reservering. De consument ontvangt een SMS en/of E-mail met de bevestiging van de reservering.

Inloggen

De eerste stap in het systeem is om in te loggen. Je ontvangt bij het eerste gebruik een activeringsmail van ons waar je wordt gevraagd om een wachtwoord te kiezen. Om na de activering  in te loggen op het systeem ga je naar https://open.emesa.org.

Na inlog zie je het dashboard en naast “Home” vier opties:

1.    Beschikbaarheid

2.    Bedrijfsinfo

3.    Reserveringen

4.    Handmatige reservering

Verderop in deze handleiding leggen we uit hoe de verschillende opties werken en wat je er kunt vinden.