Goeiedag,

Een tijdje geleden heb je tickets voor Herinneringen Top 50 Concert gekocht. We hebben wegens omstandigheden jouw staanplaatsen moeten omzetten naar zitplaatsen op de 2e rang. Dit is inmiddels ook bijgewerkt op je waardebon.

Volg de onderstaande stappen om je waardebon opnieuw te downloaden:

Waar vind ik mijn waardebonnummer?
1. Ga naar https://www.actievandedag.nl/login
2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
3. Ga naar ‘Mijn account’, klik op ‘Mijn bestellingen’ en vervolgens op ‘Bekijk deze bestelling’
4. Je kunt hier je waardebon downloaden
 5. Je waardebonnummer en de instructies voor het maken van een reservering staan op deze waardebon

Liever annuleren?
 We kunnen jouw ticket annuleren als je geen gebruik meer wilt maken van je gekochte arrangement. Stuur dan vóór 12 maart 2023 een reactie op deze e-mail met daarin jouw ordernummer en geef aan dat je de deal wilt annuleren. We storten het door jou betaalde bedrag dan binnen 14 dagen terug.

Onze excuses voor het ongemak en als je gaat, wensen we je alvast veel plezier!

Met vriendelijke groet,