Goeiedag,

LET OP: ingang gewijzigd. Download je e-tickets voor Toppers in Concert opnieuw.

Dit weekend is het zo ver, dan ga jij naar Toppers in Concert. Heb je er al zin in? We hebben geconstateerd dat op bepaalde tickets niet de juiste ingang vermeld staat. Op jouw originele ticket staat dus een verkeerde ingang. Het is belangrijk dat je bij de juiste ingang naar binnen gaat.

De juiste ingang die je komend weekend moet gebruiken is: Ingang M

Let op: via een andere ingang dan Ingang M heb je geen toegang tot het concert.

Je kunt vanaf nu je tickets opnieuw downloaden in je ActievandeDag-account. Op je nieuwe tickets staat wel de juiste ingang vermeld.

Waar vind ik mijn e-tickets?
1. Ga naar https://www.actievandedag.nl/login
2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
3. Ga naar ‘Mijn account’, klik op ‘Mijn bestellingen’ en vervolgens op ‘Bekijk deze bestelling’
4. Klik op de groene button
5. Klik vervolgens op ‘direct PDF downloaden’, hier vind je jouw geldige e-ticket(s). Neem je tickets geprint mee of maak vooraf een screenshot van je tickets op je telefoon. Op deze manier hoef je geen internet te gebruiken en voorkomen we netwerkproblemen door drukte op locatie

Onze excuses voor het ongemak.

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens Toppers in Concert - Happy Together "The Flower Power Edition"!

Met vriendelijke groet,