Artikel achter Login op LINDA.nl FAQ

Waarom plaatsen jullie artikelen op LINDA.nl achter een inlog?

Exclusieve of bijzondere artikelen (bijv. een artikel uit LINDA.magazine) kunnen we speciaal voor jou beschikbaar maken op LINDA.nl wanneer je je hebt ingelogd.

Als ik op inloggen of registreren klik dan kom ik niet op het inlog/registratiescherm?

Als je een adblocker hebt, kan het inlog/registratiescherm niet laden. Zet dan even je de adblocker uit.

---- al bestaande topics binnen klantenservice die aanpassing nodig hebben ---- https://klantenservice.linda.nl/nl/support/solutions/folders/75000007998

Waarom krijg ik een LINDA.profiel als abonnee?

Voor elke nieuwe abonnee wordt automatisch een LINDA.profiel aangemaakt. Je beslist zelf of je dit profiel wilt activeren of niet.

Waarom maak ik een LINDA.profiel aan?

Wanneer je je LINDA.profiel aanmaakt of als abonnee activeert kun je op de volgende dingen rekenen:

• Het is hartstikke gratis
  • Je krijgt toegang tot extra content op LINDA.nl
  • Je hebt toegang tot alle online platformen van Talpa Network
  • Je kunt exclusieve content en programma’s vooruit- en terugkijken via SBS6, Veronica, Net5 en KIJK. Je kunt digitaal luisteren naar Radio 538, Sky Radio, Veronica, JUKE, Radio 10 en de themakanalen
  • Je kunt deelnemen aan exclusieve veilingen en winacties via VakantieVeilingen en ActievandeDag.

Hoe kan ik inloggen in mijn profiel?

Ga naar LINDA.nl, klik op het poppetje rechtsboven en vervolgens op ‘Inloggen’. Daar vind je ook de link ‘Wachtwoord vergeten’.