Klik rechtsboven op 'Inloggen'. Vul alle benodigde gegevens in en kies een wachtwoord met minimaal 6 karakters, waarvan 1 hoofdletter. Ook tijdens het boeken van je deal kun je je nog registreren. Bij stap 2 in het boekingsproces kies je dan voor de optie 'Ik ben nieuw', waarna je al jouw gegevens kunt invoeren.

Wanneer je als gast een bestelling plaatst, heb je de mogelijkheid om je gegevens in te vullen en een wachtwoord toe te voegen. Door dit te doen wordt er automatisch een account voor aangemaakt.