Wat vervelend dat je tijdens het betalen een foutmelding krijgt.

Het helpt de meeste van onze klanten door de betaling vanaf een vaste pc te voldoen en de cookies te wissen.

Krijg je een fout melding in onze app en heb je alleen de mogelijkheid om mobiel te betalen? Probeer het dan eens via de browser op je telefoon of mobiel device.

Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.