Zie je geen knop om jouw waardebon of e-tickets te downloaden, dan kan dat verschillende oorzaken hebben:

- Je betaling is nog niet verwerkt. Je kunt de waardebon of e-tickets pas downloaden zodra je betaling is verwerkt. Bij een automatische incasso duurt de verwerking in totaal 22 dagen, daarna zal de knop om je waardebon of e-tickets te downloaden zichtbaar zijn.

- Je hebt een productveiling gewonnen waar geen waardebon of e-ticket bij hoort.

- Je waardebon of e-ticket is verplaatst naar 'Archief' in jouw account. Klik op de knop 'Dearchiveer' om de veiling weer naar 'Gewonnen veilingen' te verplaatsen.