Controleer eerst of mogelijk is om je waardebon of e-ticket te annuleren. Klik daarvoor hier.

Indien het mogelijk is, kun je de volgende stappen doorlopen:

1. Ga binnen de herroepingstermijn (14 dagen) naar het contactformulier

2. Selecteer 'Anders'

3. Vul je verzoek voor annuleren in

4. Zodra wij het verzoek van herroeping hebben ontvangen, storten wij het geld (inclusief administratie fee) zo snel mogelijk terug. Dit is uiterlijk binnen 14 dagen na het herroepen.