Leuk dat je mee wilt bieden op onze veilingen!

Om mee te kunnen bieden, heb je een account nodig. Dit account kun je eenvoudig aanmaken op onze registratiepagina.

Na jouw registratie ontvang je van ons een sms met daarin een activatiecode. Zodra je deze hebt ingevuld, is jouw account geactiveerd en kun je direct meebieden.

Ontvang je geen sms code? Neem dan even telefonisch contact op met onze klantenservice, zij kunnen jouw account dan activeren.

Het aanmaken van een profiel kan nog sneller door jouw Facebookprofiel te koppelen aan VakantieVeilingen. Klik op de registratiepagina op ‘Verbinden met Facebook’, vul de ontbrekende gegevens in en klik op ‘Opslaan’.

Wil je weten hoe het verder werkt? Bekijk dan onderstaande video. Veel biedplezier!