Dit is afhankelijk van het product en de aanbieder. Vul hiervoor het contactformulier in en selecteer 'Klacht'. Om het probleem zo snel mogelijk voor je te kunnen oplossen, vragen we je om duidelijke foto's of een video (max. 20 mb) toe te voegen. Zo kunnen we zien wat er aan de hand is. Is een product gebroken of beschadigd? Dan zijn foto's voldoende. Als een apparaat niet werkt of vreemde geluiden maakt, dan ontvangen we graag een video.