Je kunt je producten op de volgende manier retourneren:

1. Ga in je account naar 'Gewonnen veilingen' en klik op het product dat je wil retourneren

2. Klik binnen de retourtermijn (14 dagen) op 'Product retourneren'

3. Vul het formulier in

4. Download en print het retourlabel en plak deze op de verpakking

5 Lever je product in bij het dichtstbijzijnde servicepunt

7. Je wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na je aanmelding, terugbetaald. Wij wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen.

Tip: bewaar je retourbewijs zodat we de zending kunnen traceren als er iets mis gaat.

Binnen de herroepingstermijn van 14 dagen kun je ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping.

Retourneren aan externe verkooppartners

Het aanmelden van een retour kun je doen via jouw account bij 'Gewonnen veilingen'. Je kunt je producten op de volgende manier retourneren:

1. Ga in je account naar 'Gewonnen veilingen' en klik op het product dat je wil retourneren

2. Klik binnen de retourtermijn (14 dagen) op 'Product retourneren'

3. Vul het formulier in

4. Download en print het retourlabel en plak deze op de verpakking

5. Lever je product in bij het dichtstbijzijnde servicepunt

6. Zodra de retour is ontvangen en verwerkt ontvang je automatisch het betaalde bedrag (exclusief verzendkosten) retour. Dit kan tot twee weken duren nadat de retour door de leverancier is ontvangen. Bij vragen over de retour en de terugbetaling kun je terecht bij de verkooppartner.

Tip: bewaar je retourbewijs, mocht er dan iets mis gaan kunnen we de zending traceren