Je kunt je producten op de volgende manier retourneren:

1. Ga in je account naar 'Gewonnnen veilingen' en klik op het product dat je wil retourneren

2. Klik binnen de retourtermijn (14 dagen) op 'Product retourneren'

3. Vul het formulier in

4. Download en print het retourlabel en plak deze op de verpakking

5 Lever je product in bij het dichtsbijzijnde servicepunt (LINK)

7. Je wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na je aanmelding, terugbetaald. Wij wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen.

Tip: bewaar je retourbewijs zodat we de zending kunnen traceren als er iets mis gaat.

Binnen de herroepingstermijn van 14 dagen kun je ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (LINK).